got a boy only

Anyeonghasayo


Assalam! My name is Qiha.12 y/o and absolutely im UPSR's Candidate!.From Terengganu.Mohon maaf untuk penggunaan 'AKU' bagi orang yang lebih dewasa dalam entri.

Diary About Link Gifts
Chatting room



Credits

Basecode by: Aina Syaza
Editor: Amel Jasmeen
Owner: Qiha
Others:     
Freebies : Header Kpop { 1 }
Assalamualaikum..

Tadi baru je update pasal result tu..Skrang ni nak bagi freebies yang  faqiha buat sndiri tak termasuk gambar artis kpop..Tajuk header dia pun sebenarnye faqiha confuse nak taip ape..Jadi,faqiha belasah je..Harap korang suka header tersebut..Kalau nak pakai header ni,tolong copy URL sahaja,kalau korang save images akan membuat saiz header yang biase akan jadi kecik.

Saiz header : 900 x 268

http://2.bp.blogspot.com/-bsJH7LJUsXA/Uo4e5oGnoWI/AAAAAAAAAHc/mc9DNPDV2Jc
/s1600/Header+background+1.png


http://4.bp.blogspot.com/-zAM-nrC2fis/Uo4e5f3b-YI/AAAAAAAAAHg/niHOAw6lgZQ/s1600/header+background+2.png

http://4.bp.blogspot.com/-80Mwdvtjk9Y/Uo4e5Jh2VsI/AAAAAAAAAHY/KT70R
p0yLpE/s1600/header+background+3.png

http://3.bp.blogspot.com/-2L1biQVtegY/Uo4e7NHGIvI
/AAAAAAAAAHw/qx6DItncndA/s1600/header+background+4.png

http://1.bp.blogspot.com/-noXj6Dw-ejc/Uo4e8qVc1AI/AAAAAAAAAH4
/OXtzCmmN-w0/s1600/header+background+5.png

Assalamualaikum..

p/s: Hrap korang guna.. ^.^